Mindig is szerettem alkotni, imádtam mindent ami kreativitást igényel. Kezdetben még csak képeket szerkesztettem, retusáltam, de éreztem, hogy ennél több kell. Hirtelen a webdesign világában találtam magam, megismerkedtem a grafikai programokkal, majd egy tanfolyam elvégzése után már komplett arculatot is tudtam varázsolni magamnak. De ez sem volt elég, így ismét tovább gondolkodtam: Mit lehet ebből még kihozni?

Saját esküvőnk adta a lehetőséget, hogy egyedi esküvői meghívók és papíralapú dekorációs kellékek (menü-, és ültetőkártyák, asztalszámok, ültetési rend, köszönetajándékok stb.) tervezésével illetve kivitelezésével tegyem teljessé a szolgáltatásaim körét.
Tudom milyen nehéz kiválasztani a tökéletes meghívót és dekorációs kellékeket. Én is megnéztem anno nagyon sok weboldalt, de végül arra jutottam, hogy az  egyedileg készítettnek nincs párja. Mivel nincs két egyforma esküvő, így a meghívó és a dekoráció sem lehet ugyanolyan. Én minden esetben a próbálok valami különlegeset vinni a munkámba, olyat amivel Te, mint megrendelő 100%-osan elégedett leszel.
Mivel webdesignerként is dolgozom, ezért a grafikai tervezés ugyanúgy a munkám része, mint a meghívók kivágása. Minden egyes darabot saját kezűleg készítek el és talán a titok az, hogy szívvel-lélekkel csinálom, minden egyes darabot úgy, mintha a saját esküvőmre készülne. Persze mindezek mellett még maximalista is vagyok
Szolgáltatásomat 2017-ben bővítettem ajándék-, és virágdobozok készítésével.

Milyen eszközzel dolgozom?

Digitális művészkéssel dolgozom, ami számtalan anyagtípusból képes precíz kivágásokat készíteni. Különböző vastagságú papírokat vághatunk át vele, a pauszpapírtól kezdve vastagabb kreatív papírokig. A folyamatosan bővülő esküvői kínálatban megtalálhatóak a köszönetajándékok, menü-és ültetőkártyák, ültetési rend, meghívók, szalvétagyűrűk, asztalszámok, asztaldíszek, tanú-, és koszorúslány felkérő ajándékdobozok stb. Többféle szín-, papír-, és anyagválaszték, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző kiegészítőt. Legyen az akár ESKÜVŐ, szülinap, keresztelő, ballagás, karácsony vagy Anyák napja. Mindenre van egy jó ötletem, melyet saját kezűleg készítek el Neked!

ESKÜVŐRE KÉSZÜLSZ? Tervezzük meg együtt az esküvői dekorációdat! Ha órákig böngészed az internetet, de nem találod a megfelelő meghívót, ültető- és menükártyát, köszönetajándékot akkor most jó helyen jársz. 

Nézz körül az oldalon, ha egyedi elképzelésed van keress bizalommal!